Gemeenteraad Nieuwkoop op werkbezoek in Aalsmeer

Aalsmeer – Raadsleden en ambtenaren van de gemeente Nieuwkoop hebben een werkbezoek aan Aalsmeer gebracht om de raadszaal van Aalsmeer te bekijken. De gemeenteraad van Nieuwkoop is van plan om de raadzaal aldaar te verbouwen en is op zoek gegaan naar gemeenten met een inspirerende raadzaal. De prachtige raadzaal van Aalsmeer, die in 2017 is opgeleverd, wilden de raadsleden en burgemeester van Nieuwkoop graag met eigen ogen aanschouwen.

Ook wilden ze graag weten welke ervaringen Aalsmeer heeft opgedaan in het hele proces van verbouwen. Dirk van Willegen (CDA) was namens de raad van Aalsmeer aanwezig omdat hij als raadslid destijds betrokken was bij de herinrichting van de raadzaal. Hij gaf een toelichting over het proces en gaf een aantal aandachtspunten mee. De Nieuwkoopse raadsleden waren erg onder de indruk van de raadzaal van Aalsmeer en gingen met een goed beeld en kennis terug naar Nieuwkoop.

Gepubliceerd: 11 mei 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×