Kinderboerderij en Ajax Camp bij 'EchtWel'

Donderdag 1 juni om 19.00 uur weer een live ‘EchtWel’, deze week met leuke gasten. Programmamaker Esther Sparnaaij gaat in haar uitzending speciaal voor kinderen praten over de kinderboerderij en het Ajax Camp bij FC Aalsmeer.

Kinderboerderij Boerenvreugd bestaat 30 jaar en dat wordt 1 juli gevierd met een feest. Al die jaren is Martine Noordhoek al actief als vrijwilligster en zij komt naar de studio om er alles over te vertellen.

De tweede gast is Dolf Groeneveld. Dolf komt vertellen over het Ajax Camp, een speciale trainingsweek bij FC Aalsmeer. Deze start 28 augustus en er is nog plek. Je kunt er veel leren. Zoals beter worden in het domineren aan de bal en het frontaal passeren.

Vragen voor de gasten kun je nu mailen naar esther@radioaalsmeer.nl en meeluisteren kan donderdag tussen 19:00 en 20:00 overal ter wereld via www.radioaalsmeer.nl.

Foto: Martine Noordhoek

Gepubliceerd: 30 mei 2023 om 8:41 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×