Web Developer Dylan Baars in ‘Door de Mangel’

Maandag 22 mei ontvingen de presentatoren van ‘Door de Mangel’ Thijs van Leeuwen in hun uitzending. De sportieve, gedisciplineerde en vriendelijke spierbundel is in het dagelijks leven buurtsportcoach in Alphen aan den Rijn. “Statushouders en burgers in de participatiewet gezond laten leven en liefst ook laten sporten is mijn doel”, aldus Van Leeuwen. Sport is sowieso een rode draad in zijn leven en dat dreef hem ook tot deelname aan het tv-programma ‘Special Forces’. Een fysieke en mentale uitdaging die voor hem net zo groot is als deelname aan de Olympische Spelen. “Ondanks ik een grote jongen van twee meter ben met tatoeages, ben ik in wezen een hele vriendelijke jongen”, beschreef de stoere Aalsmeerder zichzelf.

Ook Thijs heeft een opvolger gevonden. Maandag 29 mei komt Dylan Baars naar de studio. “Dylan is een ras Aalsmeerder die samen met vrienden een eigen onderneming is begonnen. DEBO Projects timmert aardig aan de weg in de regio. Thijs wil graag van de web developer weten wat de toekomstplannen zijn voor het bedrijf.

Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 29 mei om 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Dylan? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Dylan.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Team 'Door de Mangel'

Gepubliceerd: 23 mei 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×