Opening recreatiepark Hornmeer

Aalsmeer – Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan het recreatiepark Hornmeer. De werkzaamheden zijn nu klaar, de hekken zijn weg, dus het park is klaar om in gebruik te nemen.

Vrijdag 26 mei vindt de officiële opening plaats door burgemeester Oude Kotte. De opening start om 9.30 uur in het Buurthuis Hornmeer, Dreef 1 Aalsmeer. Aansluitend vindt de openingshandeling plaats bij de ingang van het park. Daarna wordt er  een rondje door het park gemaakt, samen met de aanwezige schoolkinderen en andere belangstellenden.

Het recreatiepark is gesitueerd op de voormalige velden van voetbalvereniging Aalsmeer. Er kan na de opening gewandeld en gespeeld worden. Er zijn diverse watergangen en vijvers gegraven. De vijvers hebben zoveel mogelijk natuurvriendelijke oevers gekregen en bevatten zo een grote biodiversiteit. Ook voor de jeugd is het park aantrekkelijk. Voor hen is een heus speelbos aangelegd, maar ook is er een hondentrainingsveld gerealiseerd. Wandelen kan  in het park met een groene uitstraling, want er is veel groen gepland en gras gezaaid. In totaal zijn er o.a. 107 nieuwe bomen aangebracht.

Gepubliceerd: 22 mei 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×