Workshop Happy Stones schilderen bij Vrouwencirkel

Aalsmeer – Op dinsdag 30 mei a.s. verzorgt Gerda Kockelkorn een workshop Happy Stones schilderen bij de Vrouwencirkel Aalsmeer in het Parochiehuis, Gerberastraat 6. De kosten bedragen € 5 per persoon. Er is plaats voor 15 vrouwen uit Aalsmeer en Kudelstaart. Aanmelden kan via team.aalsmeer@participe.nu o.v.v. vrouwencirkel.

Kei Tof
Je kent ze vast, de happy stones: versierde stenen met het doel om een glimlach op het gezicht van anderen te toveren. Misschien heb je er wel eens een gevonden? In de workshop van de Vrouwencirkel maak je ze zelf, onder begeleiding van Gerda Kockelkorn, initiatiefnemer van de Facebookgroep kei tof Aalsmeer e.o., een actieve groep met meer dan 500 leden.

Vrouwencirkel
In de Vrouwencirkel ontmoet je andere vrouwen, je gaat met elkaar in gesprek en/of onderneemt samen leuke activiteiten. Zo zijn de vrouwen onlangs naar het Bloesempark in het Amsterdamse Bos geweest voor een wandeling en een picknick en ervaarden zij de Seringen Experience in en rondom de Historische Tuin van Aalsmeer. Maar ook was er een informatieve bijeenkomst over energie besparen door energiecoach Theo Bergonje.

Gepubliceerd: 23 mei 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×