‘Door de Mangel’ ontvangt met Dirk Box opnieuw BA-er

Al bijna 10 jaar is iedere week een (on)bekende Aalsmeerder of Kudelstaarter te gast in ‘Door de Mangel’. Ook afgelopen maandag ontving de talkshow weer een plaatsgenoot. Dit keer was dat opticien Sander ten Seldam. De in Aalsmeer-Oost geboren en getogen brillenman noemde zichzelf eerlijk, nieuwsgierig en dromerig. Ten Seldam kwam bij toeval in de optiek terecht en heeft zo’n tien jaar allerlei opleidingen gedaan. In zijn huidige functie kan hij zijn kennis ook overdragen op anderen. De 49-jarige Aalsmeerder ontving tijdens de uitzending een onroerend mailtje van zijn 9 jaar jongere zus waarin ze hem bedankt voor al zijn steun.

Ook Sander is op zoek gegaan naar een nieuwe gast om zo weer een stap dichter bij de 400e uitzending te komen. De 391e plaatsgenoot die achter de microfoon plaats neemt is een andere BA-er (bekende Aalsmeerder) Dirk Box. “Hij is ondernemer en initiatiefnemer voor meerdere goede doelen, waaronder de stichting ‘Dag van je leven’. Daarnaast is hij al jaren trouw lid van het bestuur van de ondernemersvereniging Aalsmeer Centrum. Zijn drive is voor mij al jaren een voorbeeld”, vertelde Sander. De vraag die Ten Seldam heeft is of Dirk misschien nieuwe politieke ambities heeft.
Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 3 juli vanaf 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Dirk? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Dirk.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 juni 2023 om 13:19 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×