'EchtWel' ontvangt de Kinderraad

Donderdag 6 juli om 19.00 uur ontvangt Esther Sparnaaij in haar jeugdprogramma ‘EchtWel’ afgevaardigden van de Aalsmeerse Kinderraad. Ze naderen het einde van hun periode en komen vertellen hoe het was en wat ze zoal hebben gedaan. Ze leggen ook uit waarom de kinderraad zo belangrijk is voor Aalsmeer.

De kinderen die aanschuiven zijn kinderburgemeester Stan van de Oosteinderschool, Luca van OBS Kudelstaart, Dante van OBS Samen Een, Eline van de Jozefschool, Levi en Izabel van KC De Ruimte, Sem van de Oosteinderschool, Julian van De Zuidooster en Tyler van IKC Triade.

 

Foto: gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 4 juli 2023 om 10:12 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×