Artistieke 'Mark en Eric Show'

Vrijdag 7 juli is er tussen 20.00 en 22.00 uur een artistieke uitzending van de ‘Mark en Eric Show’. Kunstenares Marit Harte komt langs en vertelt over haar prachtige werken en haar live show in augustus.

Er was Aalsmeers trots bij het grootste hardstyle festival van Nederland. Aversion gaf een geweldige set op de grootste indoor stage. En waar ook zeker over nagesproken wordt is de Bandjesavond en het optreden van Eric en Danny. Ook kijken de heren vooruit naar het Wimbledon 40- toernooi.

Vanaf 20:00 uur kun je meeluisteren maar ook kijken op Radio en TV Aalsmeer of volg live via de website.

Gepubliceerd: 4 juli 2023 om 11:03 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×