‘Door de Mangel’ belt met Oekraïne

Ook afgelopen maandag was er weer een bekende Aalsmeerder te gast in de talkshow op Radio Aalsmeer. Het team van ‘Door de Mangel’ ontving met Dirk Box, de Aalsmeerse Elvis. De ondernemer is actief binnen de ondernemersvereniging, maar ook oprichter van de stichting ‘Dag van je Leven’. Met dit goede doel bezorgt de zanger samen met andere vrijwilligers mensen met een beperking een leuke dag. ‘En dat geeft een fijn gevoel, net als zingen voor ouderen’, aldus Box. Hij wil niet opnieuw actief worden in de politiek, maar zou geen nee zeggen als hij weer gevraagd wordt om op te treden voor de ouderen in de Feesttent. Dirk omschreef zichzelf als ondernemend, ambitieus en bescheiden of zelfs verlegen.

Ook Dirk is erin geslaagd een opvolger te vinden om komende maandag naar de studio te komen. Hij heeft er eigenlijk twee gevonden: Patricia Vogels en Frank Klaassen. Dirk heeft in het verleden met Patricia radioprogramma’s gemaakt, maar dat is niet de reden waarom hij haar heeft uitgenodigd. Zowel Vogels als haar man Klaassen zetten zich in voor de mensen in Oekraïne. Op het moment van de uitzending zit Frank zelfs in het door oorlog verscheurde land en zullen we proberen contact met hem te maken. Patricia komt in de studio meer vertellen over hun werk. Dirk wil graag weten hoe zij hierbij betrokken zijn geraakt.

Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 10 juli vanaf 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Patricia en Frank? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Patricia of Frank.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Frank Klaassen in Oekraïne

Gepubliceerd: 4 juli 2023 om 11:26 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×