Eerbetoon Cor Knol bij 'Intermezzo'

Maandag 26 juni staat het klassieke radioprogramma ‘Intermezzo’geheel in het teken van Ludwig van Beethoven.

Het is de eerste uitzending van ‘Intermezzo’ verzorgd door Sem van Hest, na het overlijden van mede-presentator Cor Knol. Hij zal als eerbetoon aan Cor werken laten horen van de favoriet van Cor Knol, en dat was Beethoven.

De markante Aalsmeerder heeft vele jaren voor Radio Aalsmeer gewerkt. Twee weken voor zijn overlijden presenteerde hij ‘Intermezzo’ nog. Sem vond hem een echte romanticus vanwege zijn voorliefde voor Beethoven en Mozart en daar fleurde hij altijd helemaal van op.

 

 

Foto: Sem van Hest (links) en Cor Knol

Gepubliceerd: 20 juni 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×