BA-er en opticien Sander ten Seldam in 'Door de Mangel'

In de wekelijkse talkshow op Radio Aalsmeer was deze week kapster Deborah de Grauw te gast. De 31-jarige Aalsmeerse is geboren en opgegroeid in de Hornmeer en wist al snel dat zij het kappersvak in wilde. “Een stage op de middelbare school maakte voor mij duidelijk dat ik dit vak in wilde”, vertelde De Grauw. Voor de liefde verhuisde zij naar Breda, maar toen zij na vijf jaar gevraagd werd mede-eigenaar te worden van de kapperszaak waar zij haar carrière begon, kwam zij weer terug in Aalsmeer. De liefde voor het vak bleek uit haar voorwerp: een armband in de vorm van een schaar, maar ook uit de tatoeage op haar arm. Daarnaast houdt Deborah van eten en blijft zij met crossfit in vorm. Zij omschreef zichzelf met de passende woorden: eerlijk, spontaan en betrouwbaar.

Ook Deborah heeft weer een nieuwe schakel toegevoegd aan de lange ketting. De 390e gast in de langlopende talkshow gaat, zoals zij het omschreef, een BA-er (een bekende Aalsmeerder) worden. Haar ‘buurman’ Sander ten Seldam zal maandag 26 juni naar de studio komen. De opticien is een bekend gezicht, zeker bij brildragend Aalsmeer. Zij wil van hem graag weten wat zijn grootste blunder qua werk ooit is geweest.

Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 26 juni om 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Sander? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Sander.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Arjen Vos Fotografie

Gepubliceerd: 20 juni 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×