Zaterdag Radio Aalsmeer bij DownTown Ophelia

Zaterdag 24 juni geen reguliere uitzending van DownTown Radio met Dennis en Ilse vanuit de radiostudio, maar live vanaf DownTown Ophelia. En dat maar liefst 7,5 uur lang, want tussen 09.30 uur en 17.00 uur verslaat een team van vele Radio Aalsmeer vrijwilligers dit evenement met een boodschap.

Die dag is er van alles te doen in de Ophelialaan, waarbij mensen met een beperking overal mogen helpen. Er zijn optredens, een braderie, kinderplein, politie, fotoshoots, workshops en meer. En Radio Aalsmeer is er heel dag bij en legt alles vast. De techneuten, reporters en presentatoren zorgen er samen voor dat niemand ’thuis’ iets mist van wat er die dag allemaal gebeurt. Alles is live te volgen via radio, tv en de website van Radio Aalsmeer.

Ze zijn bij alle hoogtepunten, zoals de opening, optredens en natuurlijk de modeshow, draaien de leukste muziek en hebben interviews met onder andere de deelnemers, organisatie, artiesten en winkeliers.

Foto: live vanaf DownTown Ophelia (2018)

Gepubliceerd: 19 juni 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×