Extra lange 'Aalsmeer by Night' op Radio Aalsmeer

‘Aalsmeer by Night’ is elke donderdagavond te beluisteren op Radio Aalsmeer. Een educatief muziekprogramma met veel vaste onderdelen waarbij in sneltreinvaart oude hits worden afgewisseld met nieuwe tracks. In de maand juni zijn er drie lange uitzendingen op de zender; op de tweede, vierde en vijfde donderdag van deze maand.
Donderdagavond 8 juni neemt presentator Meindert van der Zwaard je, vanaf 20.00 uur, vier uur lang mee op een muzikale reis door 68 jaar popmuziek. In het derde en vierde uur komen de wekelijkse items weer voorbij, waaronder ‘De Reclameplaat’ (rond 22.22 uur), ‘De Muziekgeschiedenis’ (rond 22.35 uur) en ‘De Plaat en zijn Verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur).
Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, DAB+, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.
Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 5 juni 2023 om 8:45 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×