Gratis tuintekenen met KCA in Oude Raadhuis

Aalsmeer – Op zondagmiddag 2 juli organiseert het Oude Raadhuis van KCA een speciale tekenworkshop in hun tuin. Kunstenaar en tekendocent Karin Borgman zal van 14.00 tot 16.00 uur deelnemers begeleiden in het tekenen. De workshop is geïnspireerd op de huidige tentoonstelling “Tuinen” in het Oude Raadhuis.

Zowel ervaren tekenaars als beginners zijn welkom om deel te nemen aan deze creatieve middag. Deelnemers kunnen hun eigen tekenspullen meenemen, maar materiaal wordt ook verzorgd. Deelname is gratis, maar het wordt aanbevolen om vooraf aan te melden via info@kunstencultuuraalsmeer.nl.

De tentoonstelling “Tuinen” in het Oude Raadhuis is gratis te bezichtigen tot en met 23 juli, elke vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur.

 

Gepubliceerd: 27 juni 2023 om 21:22 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×