Kunst en cultuur in optima forma bij 'That's Life'

Het is weer die derde donderdag van de maand en dus tijd voor het kunst- en cultuurprogramma ‘That’s Life’.

Donderdag 15 juni om 20.00 uur met de volgende gasten in de studio bij programmamaakster Jenny Piet en technicus Adrie de Rooij:

Kunstenaar Frederique Bruijnen maakt met veel gevoel abstract werk met schilderijen op verschillende ondergronden. Binnenkort opent er een expositie in Badhoevedorp en Frederique komt daar alles over vertellen.

Dirk Jongkind vertelt over de vele mooie films van Oud Aalsmeer en waar deze stichting voor staat. De films zijn ook te zien op de website en op TV Aalsmeer.

Karin Eveleens heeft onlangs weer een mooie expositie in haar vestiging van Eveleens Makelaars in Aalsmeer geopend met 4 kunstenaars. Ze neemt Jasmijn Buck mee naar de studio, Jasmijn schildert prachtig werk veelal in MixMedia.

Dik Nicolai fotograaf en kunstenaar, komt vertellen over zijn nieuwe werk met maskers en de expositie waar hij dit nieuwe concept voor het eerst gaat onthullen.

Kortom, kunst en cultuur in optima forma Kijk vooral mee via de TV kanalen/website van Radio Aalsmeer, want er is veel te zien.

Foto: Historische Tuin

Gepubliceerd: 12 juni 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×