Make-up artiest en hairstylist in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag was Mike Mieremet te gast in de 388e aflevering van de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’. De 28-jarige Aalsmeerder is opgegroeid in Aalsmeer-Oost en kwam eigenlijk zonder een opleiding afgerond te hebben in de ICT terecht. Na jaren in een computerwinkel gewerkt te hebben, is hij nu eigen baas. Naast zijn werk is Mike veel te vinden in de brandweerkazerne van Aalsmeer. Hij is een vrijwillige spuitgast die de adrenaline door zijn lichaam voelt stromen op het moment dat zij ‘pieper’ afgaat. Daarom had hij ook als voorwerp een sproeistuk van een brandslag meegenomen. Daarnaast is Mieremet zijn eigen woning aan het opknappen en slaat hij ook regelmatig een balletje op de tennisbaan. omschreef zichzelf als sociaal, spontaan en bescheiden.

En ook deze brandweerman heeft een opvolger aangedragen voor komende maandag. Dan schuift Deborah de Grauw aan bij presentatoren Mylene en Elbert. Zij is een van de eigenaren van de kapsalon Qnipsels in het centrum van Aalsmeer. De vraag die Mike heeft voor de make-up artist en hairstylist heeft met haar werk te maken: “Wat is het gekste kapsel dat je ooit hebt geknipt?” Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 19 juni om 19.00 uur.

Heb jij ook een vraag voor Deborah? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Deborah.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Deborah de Grauw

Gepubliceerd: 12 juni 2023 om 23:31 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×