Mike Mieremet in ‘Door de Mangel’

Iedere week weer ontvangt het team van ‘Door de Mangel’ een plaatsgenoot in de studio. Zo ook afgelopen maandag. Kudelstaarter Rick Kea was de 387 e gast in deze langlopende talkshow. De nog net 40-jarige voorzitter van de ‘Ronde Tafel’, een serviceclub die
maatschappelijk betrokken is voor o.a. goede doelen te steunen. “We zijn een club voor jonge mannen onder de 40 jaar. Voor mij stopt het dus binnenkort”, vertelde Kea. Voor zijn beroep is hij werkzaam in de makelaardij: “Met mijn eigen bedrijf help ik expats aan een woning in de regio. En dat is soms best wel lastig in de huidige krappe huizenmarkt”, aldus Kea die zichzelf omschreef als enthousiast, sociaal en sportief.

Voorwerp Mike Mieremet

Natuurlijk heeft ook Rick ervoor gezorgd dat er komende maandag weer een opvolger in de studio aanschuift achter de microfoon. Via een ingewikkelde ruilconstructie is het maandag 12 juni de beurt aan Mike Mieremet. “Hij is een echte Aalsmeerder die het dorp op zijn duimpje kent. Stel hij mag één dag burgemeester zijn, wat zou hij aan het dorp veranderen. Iets toevoegen of juist iets verwijderden?”, was de originele vraag van Kea voor zijn opvolger.

Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 12 juni om 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Mike? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Mike.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Mike Mieremet

Gepubliceerd: 5 juni 2023 om 21:39 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×