Uitwaaien of afkoelen met Dag van je Leven

Aalsmeer – Aanstaande zaterdag houdt Stichting Dag van je Leven weer haar jaarlijkse botendag vanuit jachthaven Kempers bij Leimuiden. Zaterdag zullen er zo’n driehonderd mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking samen met hun begeleiding of familie voor een paar uurtjes kunnen genieten op één van de maar liefst 75 boten. Het is het bestuur van de stichting voor de negentiende keer gelukt om alle Ons Tweede Thuis-cliënten die mee wilden varen een plekje te geven aan boord.

Het belooft weer een groots spektakel te worden met na afloop live muziek in de jachthaven. Zingende DJ Dennis gaat er vast voor zorgen dat er verschillende polonaises gelopen kunnen worden. De weersvoorspellingen zijn prima om te gaan varen, dus het zal vast een groot feest op het water gaan worden.

Komt u zaterdag tussen elf en één uur gezellig versierde boten tegen op de Westeinderplassen? Vergeet dan vooral niet te zwaaien!

Gepubliceerd: 14 juni 2023 om 7:04 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×