Zomer in de Bibliotheek

Amstelland – Deze zomer valt er genoeg te beleven in en rondom de vestigingen van Bibliotheek Amstelland en 24/7 online. Of je nu thuis blijft, langskomt in de bieb of op pad gaat naar verre streken, van (luister)boeken en e-books geniet je overal. Ga jij deze zomer backpacken met boeken, voorstellingen en films bezoeken of de Online Bibliotheek uitspelen? Of ga je toch echt voor die gratis zomertas? Op de speciale Zomerpagina van de bieb zie je dat er in de zomer meer dan genoeg te beleven valt in en met de Bieb. Voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

De bieb zoekt je ook op deze zomer. De programmamakers gaan op een bakfiets de wijken in en zetten hun tipi op, lezen voor en geven leuke workshops. Maak je eigen ansichtkaart, postzegel, onderzoek een mier of kever en luister naar prachtige verhalen over de spin, een kniptor en het vuurvliegje!

Tas
Kinderen die in juli of augustus in de bieb hun boeken komen halen krijgen direct een handige tas om ze in mee te nemen. In de tas vind je ook nog eens een ansichtkaart, een leuk en handig A5 boekje vol met leuke leestips, spelletjes, een schatkaart en meer. Doe je mee met de leesbingo en heb je alle vragen beantwoord, dan heb je een prijsje verdiend.

Gepubliceerd: 27 juni 2023 om 7:59 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×