Gemeenteraad vergadert over vertrek Kuin en Van Rijn

Aalsmeer – Donderdag 20 juli 2023 om 20.00 uur vergadert de gemeenteraad van Aalsmeer. Na de opening in de openbaarheid vervolgt de raad een bespreking in beslotenheid. De vergadering wordt afgesloten met een openbaar gedeelte.

Leeronderzoek
De gemeenteraad bespreekt in beslotenheid het reconstructief Leeronderzoek. Het doel hiervan is dat de raad in de gelegenheid wordt gesteld zich te informeren over de aanleiding van het vertrek van twee wethouders op 16 maart 2023 én om hiervan te leren.

Daarna volgt een openbaar gedeelte van de raadsvergadering. Doel van deze bespreking is het openbaar maken van de conclusies en aanbevelingen van het leeronderzoek en het vaststellen van procesafspraken voor toekomstige vraagstukken over integriteit en vertrouwen.

Een samenvatting van het leeronderzoek door Governance & Integrity leest u hier. Het openbare deel van de vergadering wordt uitgezonden op TV Aalsmeer.

Gepubliceerd: 19 juli 2023 om 7:41 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×