Help Oekraïne, steun de LifeLine Ukraine Foundation

Aalsmeer – Maandag 10 juli waren Frank Klaassen en Patricia Vogels te gast in ‘Door de Mangel’, de wekelijkse talkshow op maandagavond. Het werd een bijzondere uitzending waarin Frank en Patricia uitgebreid vertelden over hun humanitaire hulp aan het door oorlog verscheurde Oekraïne. Met gevaar voor eigen leven brengt Klaassen regelmatig kleding, medische hulpmiddelen en agregraten. Indrukwekkend was het voorwerp dat Frank meenam naar de studio: een tourniquet. Zonder dit attribuut kom je niet het oorlogsgebied in. Voor je eigen ‘veiligheid’; immers mocht je een ledemaat verliezen, kan je hiermee actie ondernemen door de wond af te binden en zo je leven redden.

Ook vertelden de medewerkers van de LifeLine Ukraine Foundation dat er in Oekraïne nog altijd behoefte is aan diverse hulpgoederen. Daarom hun oproep om mee te helpen: met een donatie van geld of goederen. Waar dringend om wordt gevraagd is vastgelegd in een lijst met goederen. Deze is hier te vinden. Wilt u helpen? Heeft u goederen beschikbaar? Laat het weten via info@radioaalsmeer.nl en wij zullen het doorgeven aan Frank en Patricia.

Foto: Pexels

Gepubliceerd: 13 juli 2023 om 21:28 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×