Installatie kinderburgemeester Vera Keessen

Aalsmeer – Donderdag 13 juli 2023 om 20.00 uur vergadert de gemeenteraad van Aalsmeer. De vergadering wordt geopend met de installatie van de vorige week gekozen kinderburgemeester Vera Keessen. Aan de orde komen verder onder meer een aantal bestemmingsplannen en verordeningen, de procesnotitie omgevingsvisie, de jaarrekeningen en begrotingen van de Veiligheidsregio, de Vervoerregio en de gemeentelijke schuldenregeling.

Installatie Kinderburgemeester
Uit de 19 kandidaten die graag kinderburgemeester van Aalsmeer wilden worden is Vera Keessen van de Jozefschool gekozen. Vera is 11 jaar en zit komend schooljaar in groep 8. Zij is de negende kinderburgemeester van Aalsmeer. Eén van haar belangrijke punten wordt het bespreekbaar maken van armoede. Vera krijgt tijdens de raadsvergadering de burgemeestersketen omgehangen door Stan van Kessel, die afscheid neemt als kinderburgemeester. Vera wordt hiermee officieel benoemd.

De gemeenteraadsvergadering is live te volgen op TV Aalsmeer.

Gepubliceerd: 11 juli 2023 om 22:14 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×