Nog kramen te huur tijdens braderie Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – Het is al jaren een traditie. Op de eerste zaterdag van september wordt in Aalsmeer Centrum een grote braderie georganiseerd. Sommigen noemen het nog de corsobraderie, anderen feestweekbraderie. Het is altijd een gezellige drukte in Aalsmeer Centrum.

In de Zijdstraat, op het Molenplein en in de Dorpsstraat tot de Helling kun je dan weer struinen langs de kraampjes van ondernemers, verenigingen en goede doelen met van alles en nog wat. Je kunt er koopjes scoren en genieten van lekkere dingen, zoals poffertjes en churro’s. Radio Aalsmeer zal ook weer op het Molenplein staan met live uitzendingen en daar vinden dit jaar ook verschillende kinderactiviteiten en optredens plaats.

Kraam huren
Interesse in het huren van een kraam of grondplek? Er zijn nog een paar plekjes vrij. Mailen kan naar Richard Piller: marktpillie@gmail.com of bel met 06-39707735.

Voor meer informatie: www.aalsmeercentrum.nl

Foto: Aalsmeer Centrum

Gepubliceerd: 25 juli 2023 om 16:18 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×