Claudette van Oudheusden in herhaling 'Door de Mangel'

Terwijl het team van ‘Door de Mangel’ met zomerreces is, hoeft u de wekelijkse talkshow niet te missen. Komende maandag 21 augustus kunt u luisteren naar een herhaling van 22 februari 2023 met Claudette van Oudheusden.

Haar achtergrondverhaal is heel inspirerend en interessant. Zij is geboren in Namibië en opgegroeid in Zuid-Afrika, maar kwam door de liefde 20 jaar geleden naar Nederland. De taalliefhebster geeft taalles aan een Syriër. Ook heeft zij gewerkt in het bedrijf van haar man, maar is gestopt zodat zij er voor haar gezin kan zijn.

Daarnaast is zij op zoek naar haar biologische vader. “Mijn ultieme droom is dat ik te weten kom wie hij is/was voordat ik doodga”, aldus Claudette die zichzelf opgewekt, hyperactief en zorgzaam noemt. Dat laatste blijkt ook uit het feit dat zij een steungezin is voor een gezin uit de buurt.

Wat mist zij uit haar geboorteland Zuid- Afrika? Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende maandag om 19.00 uur.

Foto: Claudette van Oudheusden

Gepubliceerd: 15 augustus 2023 om 15:17 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×