'Duurzaam leven' thema van Tentdienst

Aalsmeer – Aanstaande zondag 3 september is het eindelijk weer zover. Dan start de jaarlijkse Aalsmeerse Feestweek met de Tentdienst in de tent op het Praamplein. De Tentdienst is een jaarlijks interkerkelijk evenement in Aalsmeer van zes verschillende kerken. Dit jaar is het alweer de 29e editie. Het belooft een groot feest te worden om weer met elkaar samen te komen en God te ontmoeten.

Om 9:30 uur openen de deuren van de tent en om 10:00 uur zal de dienst van start gaan. Het is een dienst voor jong en oud. Voor de allerkleinsten onder ons (leeftijd 0 tot 4 jaar) is er de mogelijkheid om gedurende de dienst te worden opgevangen bij de kinderopvang in wijkgebouw Irene (links naast de Dorpskerk).

Tijdens de dienst zal Gor Khatchikyan het met ons gaan hebben over het thema ‘Duurzaam Leven’. Wat is duurzaam leven en hoe doen we dat eigenlijk? Dit zijn vragen die Gor zal meenemen in zijn verhaal. Ben je benieuwd wat Gor verder over dit thema gaat vertellen? Kom dan zeker naar de dienst.

Naast het thema gaan we ook weer genieten van muziek, begeleid door muzikanten uit verschillende kerken. Natuurlijk is er ook een moment met speciale aandacht voor de kinderen. Het belooft weer een feest te worden zoals we gewend zijn. We hopen jou en u te ontmoeten op 3 september.

Kijk voor meer informatie op tentdienstaalsmeer.nl of op onze sociale mediakanalen:
facebook.com/TentdienstAalsmeer en instagram.com/tentdienstaalsmeer

Foto: Tentdienst Aalsmeer

Gepubliceerd: 21 augustus 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×