Feestelijke opening 15e Gedichtentuin

Aalsmeer – De jaarlijkse Gedichtentuin van KCA beleeft zijn derde lustrum. Dit heugelijke feit wordt gevierd op zaterdag 2 september, wanneer kunst & cultuur wethouder Kikkert de 15e aflevering van ‘de tuin der gedichten’ opent op het Aalsmeerse Boomkwekerskerkhof. De opening, die om 12.00 uur plaatsvindt, krijgt een feestelijk tintje.

Deelnemende dichters en KCA vrijwilligers toosten op een wederom mooie en vooral diverse selectie aan gedichten. Ze zijn op standaards te lezen op het met oude bomen omzoomde kerkhof. Het thema ‘Bomen’ sluit daar natuurlijk prachtig bij aan. Muziek is er deze middag ook, poëtische klanken en woorden van gitariste/zangeres Nicky.

De Gedichtentuin is tijdens de eerste drie weekenden van september te bezoeken, telkens tussen 12.00 en 17.00 uur. Entreekosten zijn er niet. De bundel waarin alle gedichten zijn opgenmen is te koop bij Boekhuis Aalsmeer.

Foto: archieffoto

Gepubliceerd: 30 augustus 2023 om 9:46 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×