Herhaling 'Door de Mangel' met Steve Partiman

Het is de laatste week zomerreces voor het team van ‘Door de Mangel’, dus zal er nog één keer een herhaling te beluisteren zijn van de wekelijkse talkshow. Komende maandag 28 augustus om 19.00 uur kunt u luisteren naar een herhaling van 13 maart 2023 met Steve Partiman.

De 54-jarige in Paramaribo geboren Kudelstaarter vertelde een heftige tijd gehad te hebben vanwege de ziekte van zijn vrouw, maar dat hij samen met zijn gezin weer positief naar voren kijkt. Hij bedankte dan ook zijn netwerk voor alle steun. De kunstenaar maakt schilderijen, tekeningen, graffiti en ook beelden. “Kunst is mijn leven en mijn passie”, aldus Partiman die de woorden geloof, hoop en rechtvaardigheid als begrippen noemde die hem het best omschrijven.

Wat voor impact heeft de afgelopen periode op Steven en zijn gezin geweest? En waar haalt hij zijn inspiratie vandaan? Dit en meer hoor je komende maandag vanaf 19.00 uur.

Foto: Steve Partiman

Gepubliceerd: 22 augustus 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×