'Secret Stereo' vanaf grote hoogte

Als aftrap van de feestweek zoeken de mannen van ‘Secret Stereo’ het vrijdagavond 1 september hogerop. Letterlijk dit keer, want Lennart, Frederik en Niels zullen die avond van 19.00 en 21.00 uur een live DJ mix verzorgen vanaf de top van de watertoren!

Twee uur lang van deep house naar progressive, op radio en TV. Aansluitend een extra lange aflevering van de ‘DakVanJeHouse-Mix’.

In deze live-mix begint DJ Frezo Vivace (Frederik Tijssen) altijd met rustige deephouse om op te werken naar progressive house en/of trance. Gegarandeerd een goed begin van je weekend, maar terugluisteren tijdens het werken, leren of sporten is de ‘DakVanJeHouse-Mix’ ook jouw ondersteuning!

Gepubliceerd: 28 augustus 2023 om 11:59 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×