Live op braderie met start Aalsmeer Top 100

Aalsmeer/Kudelstaart – Wat is de favoriete muziek van de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart? Staat het nummer ‘Aalsmeer’ van Jan Leliveld opnieuw bovenaan of wordt het dit jaar iets anders? Vanaf zaterdag 2 september start de stemperiode voor de Aalsmeer Top 100 van 2023. Radio Aalsmeer neemt opnieuw het initiatief om een toplijst te maken met de favoriete muziek van de Aalsmeerders en de kick-off is tijdens de locatie uitzending tijdens de braderie in Aalsmeer Centrum. Inwoners kunnen vanaf die zaterdag tot half oktober stemmen op hun favoriete nummers via de website van Radio Aalsmeer. Vorig jaar bestond de top-3 uit ‘Aalsmeer’ van Jan Leliveld, ‘Africa’ van Toto en ‘Music’ van John Miles. Wat wordt het dit jaar?

Live uitzending vanaf braderie
Radio Aalsmeer maakt niet alleen vanuit de studio programma’s, maar ook regelmatig op locatie. Zaterdag is de lokale omroep aanwezig op de braderie in Aalsmeer Centrum. Van 10.00 tot 15.00 uur wordt live uitgezonden vanaf het Molenplein, waar de programma’s ‘Sem op Zaterdag’ en de aftrap van de stemperiode van de Top 100 plaatsvinden. Kom langs voor een praatje of stem je radio en tv af op de lokale zender.

Foto: locatie uitzending vanaf Molenplein

Gepubliceerd: 28 augustus 2023 om 12:26 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×