Live vuurwerk op TV Aalsmeer

Aalsmeer – Dit jaar zal “Vuur en Licht op het water” voor de derde keer een spectaculaire vuurwerkshow op muziek presenteren. Tienduizenden bezoekers zullen zich verzamelen langs en op het water om te genieten van een van de meest indrukwekkende vuurwerkshows van Nederland. Lennart Bader van Radio Aalsmeer is opnieuw verantwoordelijk voor het samenstellen van de muzikale mix.

Als u vanaf het water of het Surfeiland wilt luisteren naar de muziek die het vuurwerk begeleidt, heeft u een radio met een FM-ontvanger nodig. Stem af op Radio Aalsmeer, te ontvangen op 105.9 FM. Het is niet aan te raden om via internet te luisteren vanwege de vertraging van het signaal. Ga dus op zoek naar die oude radio met een antenne die misschien op zolder ligt. De live uitzending begint om 21:00 uur en het vuurwerk zal om 23:00 uur van start gaan.

Ook voor degenen die thuisblijven
Mocht u niet in staat zijn om live aanwezig te zijn bij het vuurwerk, dan zorgt TV Aalsmeer voor een live-uitzending van zowel beeld als geluid, rechtstreeks op uw scherm. Vanaf 21:00 uur kunt u de uitzending volgen, gepresenteerd door Eric Spaargaren. Dit is te zien via de gebruikelijke kanalen van Radio Aalsmeer, zoals bijvoorbeeld Caiway kanaal 12. Net voor 23:00 uur wordt het beeldsignaal toegevoegd, zodat ook degenen die thuisblijven kunnen genieten van het schitterende vuurwerk.

Foto: Elbert Huijts

Gepubliceerd: 28 augustus 2023 om 12:39 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×