Nieuw seizoen talkshow ‘Door de Mangel’: op naar de 400e

Afgelopen weken vierde het team van ‘Door de Mangel’ zomervakantie en kon geluisterd worden naar een aantal interessante herhalingen. Uitgerust start het team daarom maandag 4 september weer het nieuwe radioseizoen. Een seizoen waarin binnenkorte de 400e uitzending zal plaatsvinden, uiteraard met een bijzondere gast: een BN-er die regelmatig in Aalsmeer te vinden is. Wie dat is, houden we nog even een verrassing!

Komende maandag zal Michelle Groenewegen de 394e gast zijn in de wekelijkse talkshow.  Zij is geboren ‘op de buurt’ en werkzaam als fysiotherapeut, maar ook op een basisschool. Marcel Groeneveld heeft haar voor het zomerreces gevraagd voor deze editie: “Ze is sinds een paar jaar fysiotherapeut en is zich aan het specialiseren. Ik vind het mooi dat ze dit werk doet, maar waarom heeft ze in deze tijden van bezuinigingen en administratieve druk, voor dit werkveld gekozen? Brengt dit beroep haar waar ze op hoopt?” Het antwoord op deze vragen en meer, hoor je maandag 4 september vanaf 19.00 uur op Radio Aalsmeer.

Heb jij een vraag voor Michelle? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Michelle.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 augustus 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×