Iedere zaterdagmiddag 'Praam en Penta podcast' op Radio Aalsmeer

“De Pramenrace is deel van het DNA van vele Aalsmeerders. Eens per jaar worden pramen uit de diepten van de sloten gehaald en worden oude Penta motoren uit het verre Zweden tot leven gewekt. De pramenracekoorts barst al in de zomer los en één septemberdag in het jaar is het Poelgevoel in Aalsmeer vooral lachen, racen, winnen en genieten. Maar hoe is het ooit begonnen?

Erik Kreike maakte speciaal voor Radio Aalsmeer  de ‘Praam en Penta podcast’. Deze neemt je mee op een boeiende reis door de geschiedenis van de legendarische Pramenrace in Aalsmeer. Ken jij bijvoorbeeld de helden die deze traditie hebben gestart?

Luister iedere zaterdagmiddag om 15.00 uur tot aan de Pramenrace naar Radio Aalsmeer en je weet alles! Erik duikt vanaf zaterdag 5 augustus in het verleden met inspirerende verhalen over de eerste dagen van dit iconische evenement?

Foto: Erik Kreike

Gepubliceerd: 1 augustus 2023 om 14:48 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×