'Door de Mangel' herhaalt uitzending met Denice Kingswijk

Terwijl het team van ‘Door de Mangel’ met zomerreces is, hoeft u de wekelijkse talkshow niet te missen. Komende maandag kunt u luisteren naar een herhaling van 30 januari 2023 met Denice Kingswijk. De Kudelstaartse werd geboren in het binnenland van Suriname.

Zij vertelde dat zij als 6-jarige moest vluchten uit haar geboortedorp en 5 jaar in een vluchtelingenkamp in Frans Guyana heeft geleefd. Toen zij 11 jaar was, kwam zij naar Nederland. “Dat was best wel even wennen, vooral het weer en het binnen moeten leven”,
vertelde zij.

Ze woont nu alweer 13 jaar naar volle tevredenheid in Kudelstaart met haar drie kinderen. Ze omschreef zichzelf als positief, sociaal en behulpzaam. Sinds kort zingt zij in een gospelkoor in de kerk. Hoe is het nu om in Kudelstaart te wonen?

Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende maandag 14 augustus om 19.00 uur.

Foto: Denice Kingswijk

Gepubliceerd: 8 augustus 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×