Nieuw ZAAI traject van start met kick-off bijeenkomst

Aalsmeer – ZAAI Aalsmeer heeft als doel om startende ondernemers in Aalsmeer te helpen succesvol te ondernemen. Een initiatief van de gemeente Aalsmeer waarbij de deelnemers coaching, netwerkmomenten en masterclasses aangeboden krijgen. Het versterkt je lokale netwerk en je wordt ondersteund door lokale professionals. Zaaien, groeien en oogsten in Aalsmeer.

Binnenkort gaat er weer een nieuw traject van start met op 13 september een kick-off bijeenkomst voor startende en gevestigde ondernemers, oud-deelnemers aan ZAAI en geïnteresseerden in de gemeente Aalsmeer.

Tijdens de kick-off op 13 september a.s. krijg je alle informatie over het ZAAI groeitraject en kun je kennismaken met de partners van ZAAI en oud-deelnemers. Mocht je daarna nog vragen hebben dan kun je die uiteraard stellen op deze avond.

De kick-off wordt in the Beach Aalsmeer gehouden en vindt tussen 19.00 en 22.00 uur plaats.

De sluitingsdatum om met het ZAAI traject mee te doen is 24 september en het traject loopt tot half april 2024.

Foto: ZAAI Aalsmeer

Gepubliceerd: 21 augustus 2023 om 11:25 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×