Sportief buddytoernooi G-tennis Kudelstaart

Kudelstaart – Zaterdagmiddag 26 augustus organiseerde de G-tenniscommissie van Tennisvereniging Kudelstaart voor de vierde keer het buddytoernooitje voor mensen met een verstandelijke beperking uit de regio.

Die middag werd er op twee banen met elkaar gestreden voor een beker, maar vooral werd er meegedaan voor het plezier. Elf deelnemers speelden verschillende korte dubbelwedstrijdjes en het ging er sportief aan toe. Er deden deelnemers mee uit Kudelstaart, De Kwakel, Amstelveen, Vinkeveen, Uithoorn en Nieuw Vennep en voor een aantal was het zelfs de eerste keer dat ze een tennisracket in hun handen hadden. De bal over het net krijgen was soms best wel een uitdaging. Maar dat maakte helemaal niet uit die middag. Het ging vooral om de gezelligheid.

Op het erepodium stonden Frank uit Kudelstaart, Koen uit Vinkeveen en de eerste plek was voor de Kwakelse Tim. Zij kregen een mooie beker en de rest van de sportievelingen kreeg een medaille. Volgend jaar organiseert Tennisvereniging Kudelstaart zeker weer een buddy-toernooitje op de laatste zaterdag van augustus.

Gepubliceerd: 29 augustus 2023 om 12:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×