Zaterdag weer braderie in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – Aanstaande zaterdag 2 september kun je weer struinen langs de vele kraampjes en genieten van verschillende lekkernijen tijdens de jaarlijkse braderie. De Zijdstraat, Molenplein, Dorpsstraat en een stukje Schoolstraat staan vanaf 10.00 uur weer vol met kraampjes, foodtrucks en leuke activiteiten. Radio Aalsmeer zal live verslag doen vanaf het Molenplein met in de middag de start van de stemperiode van de Aalsmeer Top 100 van 2023.

Er is een springkussen voor de kleintjes en op het Molenplein zullen optredens plaatsvinden, maar ook in de Schoolstraat. Bezoekers kunnen genieten van optredens van onder andere de Hobo String Band, Dennis Wijnhout, zangeres Gerdie, Dancesport Academy Nederland, Stichting Rolstoeldansen Nederland, Happy2Dance en Tess Venema.

Wegafsluitingen
Vanaf vrijdagavond 1 september 21.00 uur tot zaterdag 2 september 19.00 uur is er een parkeerverbod in de Schoolstraat (tussen Dorpsstraat en Steeg Zijdstraat) en de Dorpsstraat (tussen Helling/Zijdstraat). Wilt u zorgen dat uw voertuig vanaf dit tijdstip elders is geparkeerd en wilt u geen fietsen vastzetten aan de fietsenstallingen? Dit in verband met de opbouw van de kramen. Er is een wegsleepregeling van kracht.

De wegen worden in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.00 uur afgezet voor autoverkeer. Zaterdag komen er op verschillende plekken verkeersregelaars te staan voor ieders veiligheid en voor het eventueel doorlaten van de veiligheidsdiensten.
Parkeren kunt u onder andere doen in de parkeergarage van Studio’s Aalsmeer. Let erop dat het Praamplein niet gebruikt kan worden door de feesttent.

Gewijzigde verkeersituatie
De volgende wegen zijn afgezet op zaterdag 2 september. Er staan hier verkeersregelaars. Schoolstraat (vanaf Steeg Zijdstraat tot Dorpsstraat) – Dorpsstraat (vanaf Helling tot Zijdstraat) – Zijdstraat – Punterstraat- Weteringstraat (vanaf Gedempte Sloot, parkeergarage Weteringstaete bereikbaar). Het Zorgcentrum is zaterdag alleen via het Praamplein bereikbaar! Om de drukte vanaf de Uiterweg en op de Van Cleeffkade te vermijden zijn er meer verkeersmaatregelen genomen. Het Raadhuisplein kan alleen via het bruggetje voor het Raadhuis ingereden worden. Uitgang is bij Restaurant
De Jonge Heertjes

Foto: Kicksfotos.nl

Gepubliceerd: 29 augustus 2023 om 11:51 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×