Auto te water op Aalsmeerderweg, bestuurder aangehouden

Aalsmeer – Aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer is zaterdagavond 9 september rond 21.30 uur een auto in een sloot terecht gekomen. Dit gebeurde ter hoogte van de Machineweg. Politie, brandweer, ambulances en het mobiel medisch team zijn opgeroepen voor het ongeval. Ambulances en brandweer bleken uiteindelijk niet nodig, de bestuurder kon op eigen kracht de auto verlaten en raakte niet gewond.

De bestuurder is door de politie aangehouden. Hoe het ongeval precies kon gebeuren is nog niet duidelijk, maar volgens omstanders zou hij mogelijk gedronken hebben. De automobilist reed volgens hen eerst een stuk over het fietspad waarbij hij ook bijna een fietser raakte.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto: VLN Nieuws

Gepubliceerd: 9 september 2023 om 22:14 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×