Bewegen voor senioren door tafeltennis

Aalsmeer – Bewegen is belangrijk voor de gezondheid. Dat kan bijvoorbeeld door tafeltennis te spelen. Bij tafeltennis beweeg je niet alleen, maar het is ook goed voor de hersenen, bijvoorbeeld voor de coördinatie. De Aalsmeeerse Tafeltennisclub Bloemenlust heeft in samenwerking met de Gemeente en de ESA een proef opgezet om bewegen voor tafeltennis in Aalsmeer van de grond te krijgen.

Drie maanden lang is er elke donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur gelegenheid om te tafeltennissen. Er staan 6 tafels en er zijn wat batjes beschikbaar en ook de ballen natuurlijk. Iedereen vanaf een 50 jaar is welkom.  Er kan gespeeld worden in De Bloemhof in hal 1. En dat kan natuurlijk niet op straatschoeisel. Er zullen ook mensen van ATC Bloemenlust aanwezig zijn om aanwijzingen te geven. Op de eerste donderdagmiddag op 5 oktober zal ook wethouder Kabout aanwezig zijn. Benieuwd of hij ook een balletje zal slaan. Als u meer wilt weten, neem dan contact op met Dirk Biesheuvel: 06-28886949.

Foto: Pexels

Gepubliceerd: 30 september 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×