‘Door de Mangel’ ontvangt Melanie Meijer

Iedere week is er een (on)bekende Aalsmeerder of Kudelstaarter te gast in ‘Door de Mangel’. Deze week was dat de creatieve, efficiënte en drukke eigenaar van ‘Turf Aalsmeer’ Wilco Hoogeveen. De naam van zijn bedrijf komt van zijn achternaam en van de Westeinder die ontstaan is door het turfsteken. Hij heeft o.a. meerdere escaperooms bedacht en probeert zijn boterham te verdienen met dit soort belevenissen. Hij vindt Aalsmeer een heerlijke plek om te ondernemen omdat hier veel ondernemers zijn die elkaar daarbij ook nog eens helpen en ondersteunen. Terugluisteren van deze uitzending kan via uitzending gemist op radioaalsmeer.nl.

Voorwerp Melanie Meijer

Ook Wilco heeft een opvolger gevonden, maar omdat de agenda’s niet helemaal op elkaar aansloten, komt Daisy Evers een week later. Komende maandag komt de opvolger van Daisy alvast naar de studio. Dat is Melanie Meijer. Daarom hebben we nog geen vraag van Daisy voor haar, maar zullen presentatoren Mylène en Elbert ongetwijfeld vele interessante vragen voor haar hebben, zodat we Melanie beter leren kennen. Ook zal zij vertellen welk voorwerp zij heeft meegenomen en wat het is (zie foto hiernaast).

De antwoorden op deze vragen hoor je maandag 2 oktober vanaf 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Melanie? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Melanie.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Melanie Meijer (foto: Carola Doornbos)

Gepubliceerd: 26 september 2023 om 13:43 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×