‘Hier met je kassabon’ in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – De ondernemers uit Aalsmeer Centrum gaan na de Feestweek en de gezellige braderie net als voorgaande jaren nog even door met feestvieren, want heel de maand september blijft speciaal. En bij een feestje horen ook cadeautjes.

Vanaf maandag 11 september tot en met vrijdag 29 september kun je met je kassabon een goedgevulde Goodie Box winnen met producten en cadeaubonnen van ondernemers uit Aalsmeer Centrum. Het enige wat je moet doen is je kassabon uit Aalsmeer Centrum voorzien van je naam en je telefoonnummer en in één van de dozen stoppen, die bij verschillende winkels verspreid in Aalsmeer Centrum staan.

De trekkingen zijn vrijdagmiddag 15 september, 22 september en 29 september. De winnaars worden op gebeld en bekend gemaakt via social media. Dus hou onze Facebook- en Instagram accounts in de gaten. Na de weektrekking worden alle bonnen van die week vernietigd en gegevens worden niet bewaard.

Tip: maak een foto van je bon voor het geval je wilt ruilen of ter garantie.

Gepubliceerd: 6 september 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×