'Ride for the Roses' op 1 oktober in Aalsmeer

Aalsmeer – De ‘Ride for the Roses’ is het fietsevenement voor jong en oud. Fiets met Team Adamas en kom in de versnelling voor dorpsgenoten die geraakt zijn door kanker. In 1997 startte Lance Armstrong in Amerika met de ‘Ride for the Roses’, om op sportieve wijze geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Het jaar daarna, in 1998, werd de eerste Nederlandse Ride for the Roses georganiseerd. En dit jaar wordt er gestart in de bloemenhoofdstad Aalsmeer dat een belangrijke rol speelt in de veiling van rozen.

Fiets mee langs prachtige routes rond de Westeinderplassen en in het Groene Hart. Of je nu 25 km fietst op de stadfiets met je kinderen of kiest voor de 25, 50 of 100 km, we doen het samen. Adamas is verheugd om met deze editie één van de goede doelen te mogen zijn. “Met de opbrengsten kunnen we mensen die geraakt zijn door kanker helpen hun veerkracht en kwaliteit van leven te behouden of te hervinden. In Aalsmeer is nog niet een dergelijk centrum. Met dit evenement hopen we dat dorpsgenoten onze deur weten te vinden; door ons te sponsoren ook om onze deuren open te houden.”

Sponsorgeld broodnodig voor Adamas
Onze vrijwilligers ondersteunen mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden bij het hervinden en vergroten van hun (veer)kracht. De focus ligt niet op de medische kant van de ziekte, maar op kwaliteit van leven. Onze gasten komen van heinde en verre, maar vooral vanuit: de Haarlemmermeer, Duin- en Bollenstreek, Kaag en Braassem, Kennemerland en Amstelland.
De organisatie is geheel afhankelijk van giften en donaties vanwege beperkte overheidssubsidie. Een evenement als dit is dus broodnodig om de begroting rond te krijgen. Iedere fietser die meedoet, telt en draagt bij aan de missie van een gezonde streek. Het is mooi om samen onze schouders er onder te zetten. Want… niemand hoeft het alleen te doen.

Hoe kom je in actie?
Ga naar de ‘Ride for the Roses’ website en schrijf je in, via deze link kom je direct in het team van Adamas. Alle opbrengsten komen 100% ten goede van ons huis. Kan je niet deelnemen maar wil je ons wel steunen? Direct doneren kan ook. Wil je meer informatie over deelname, routes, sponsoring e.d. bezoek dan de website van Ride for the Roses.

Foto: Pexels

Gepubliceerd: 6 september 2023 om 11:26 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×