Kinderboekenweek in de Bibliotheek Amstelland

Amstelland – Van 4 t/m 15 oktober staat de Kinderboekenweek centraal in de Bibliotheek Amstelland, met als thema ‘Bij mij thuis’. Bezoekers kunnen tijdens deze periode genieten van een gevarieerd programma. Activiteiten omvatten onder andere een kinderboekenfeest met schrijfster Sanne Rooseboom, voorleessessies, Maakplaatsen, workshops en meer in de bibliotheken van Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn.

Het programma is te vinden op de speciale Kinderboekenweek pagina, waar bezoekers zich kunnen aanmelden voor activiteiten. Een hoogtepunt is het Kinderboekenweekgeschenk, geschreven door Sanne Rooseboom, dat gratis verkrijgbaar is bij aankoop van ten minste € 12,50 aan kinderboeken in de boekwinkel of online.

De Kinderboekenweek is gericht op kinderen tot 12 jaar en wordt ondersteund door basisscholen, kinderopvang, BSO’s, bibliotheken en boekwinkels. Het bevorderen van leesplezier bij peuters en baby’s is eveneens een belangrijk doel, waarmee men niet vroeg genoeg kan beginnen.

Foto: Sanne Rooseboom (fotograaf: Els Zweerink)

Gepubliceerd: 26 september 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×