Papierknipkunst en Vrije Vogels in Flower Art Museum

Aalsmeer – Het Flower Art Museum in Aalsmeer onthult vanaf 1 oktober twee nieuwe exposities. ‘De natuur geknipt’ toont Nederlandse papierknipkunst met 23 kunstenaars die flora en fauna verkennen met papierknippen en snijden, resulterend in creatieve meesterwerken. ‘Vrije Vogels’ brengt de fascinatie voor vogels tot leven via schilderijen, fotografie en keramische en bronzen sculpturen van zes kunstenaars. Beide tentoonstellingen beloven verwondering over de schoonheid van de natuur en de vaardigheid van de kunstenaars.

Daarnaast biedt de Flower Art Gallery werk te koop aan van diverse kunstenaars, en wordt de kleine museumzaal omgetoverd tot een atelier voor het ‘Take a Seat’-project, waar oude tuinstoelen worden getransformeerd tot kunstobjecten met lopende crowdfundingsteun. Het museum organiseert ook workshops en klassieke concerten deze herfst. De tentoonstellingen zijn te zien tot en met 14 januari 2024 op donderdag t/m zondag van 13-17 uur, of op afspraak voor groepen. Meer informatie is beschikbaar op www.flowerartmuseum.nl.

 

Gepubliceerd: 26 september 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×