Laatste kans bonnen inleveren 'Bon in de ton'

Aalsmeer – De ondernemers uit Aalsmeer Centrum hadden een leuke actie in de maand september; ‘hier met je kassabon’. Vanaf maandag 11 september kon je met je kassabon een goedgevulde Goodie Box winnen met producten en cadeaubonnen van de meeste ondernemers. Vrijdagmiddag 29 september is de laatste trekking, dus lever je kassabonnen nog snel in.

Het enige wat je moet doen is je kassabon uit Aalsmeer Centrum voorzien van je naam en je telefoonnummer en in één van de dozen stoppen, die verspreid in Aalsmeer Centrum staan. Deze zijn te vinden bij Bakkerij Vooges, Boekhuis Aalsmeer, Bruna, De Osdorper, De Oude Veiling, De Stoete, Dierenspeciaalzaak Discus Van der Zwaard, Drogisterij/Parfumerie Van der Zwaard, Gentlemens Place, Siphra’s Studio, Slagerij Steen, TinusToys, Total Copy Service en Van der Schilden Lingerie.

De eerste twee mega Goodie Boxen werden gewonnen door Lida Buis en Piet Klijn. Zij waren er erg blij mee en waren verbaasd hoeveel er in zit.

Gepubliceerd: 27 september 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×