Ook in Aalsmeer samenwerking GL en PvdA

Aalsmeer – Op 11 oktober vindt er in Aalsmeer een opmerkelijke gebeurtenis plaats: de lancering van een baanbrekende samenwerking tussen GroenLinks en de PvdA. Dit initiatief, dat zich uitstrekt naar alle politieke stromingen, markeert een krachtige aanloop naar de nationale verkiezingen in november.

De samenkomst om 20.00 uur in Bacchus aan de Gerberastraat in Aalsmeer verwelkomt niet alleen leden van groen-rode partijen, maar ook vertegenwoordigers van andere politieke overtuigingen, organisaties en sociale bewegingen. Het doel is het bespreken van mogelijke samenwerkingen en het vormgeven van een gezamenlijke campagne voor de landelijke verkiezingen op 22 november.

Naast het streven naar samenwerking zullen diepgaande discussies plaatsvinden over cruciale kwesties, zoals bestaanszekerheid, volkshuisvesting, duurzaamheid en energietransitie in Aalsmeer.

Het uiteindelijke doel is concrete gemeentelijke maatregelen te nemen die het leven van de inwoners van Aalsmeer op een nieuwe, groene en eerlijke manier zullen verbeteren. Beide partijen nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze inspanning.

Gepubliceerd: 28 september 2023 om 7:53 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×