Word een mediaster en leer podcasts en radio maken

Aalsmeer – Maandag 25 september vertelden Isabella, Fay en Dante enthousiast in de studio van Radio Aalsmeer over de mooie ervaringen die ze hebben gehad bij de eerste cursus ‘RadioActief’ bij Anna-Maria Giannattasio en Adrie de Rooij.

Cultuurpunt Aalsmeer organiseert in samenwerking met programmamaker Anna-Maria Giannattasio opnieuw deze cursus voor leerlingen uit groep 7 en 8. Je kunt een echte mediaster worden door het leren hoe je podcasts en radio maakt.

De cursus, die start op dinsdag 17 oktober en zich uitstrekt over zes boeiende weken, biedt een diepgaand inzicht in de wereld van media. Jonge deelnemers zullen de kunst van het interviewen onder de knie krijgen, leren werken in een redactie, ontdekken hoe ze technische aspecten kunnen beheersen en vooral, de vaardigheid van verhalen vertellen perfectioneren.

De kers op de taart? De finale van deze opmerkelijke reis vindt plaats in de ultramoderne studio van Radio Aalsmeer, waar de cursisten de kans krijgen om hun nieuw verworven talenten live te demonstreren.

De vorige editie van deze cursus bracht echte radio- en podcastmakers naar voren en inspireerde zelfs een deelnemer om een eigen podcast te starten Dit is jouw kans om in hun voetsporen te treden en zelf een mediaster te worden.

Kijk voor cursusdetails en inschrijven op de website van het Cultuurpunt

Gepubliceerd: 28 september 2023 om 11:11 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×