Nature Art Fair op 16 en 17 september in FAM

Aalsmeer – De Nature Art Fair is een beurs die volledig in het teken staat van kunst geïnspireerd door de natuur. Eén keer per jaar worden de mooie ruimtes van het Flower Art Museum in Aalsmeer beschikbaar gesteld aan kunstenaars die hier een weekend lang hun werk presenteren en verkopen.

De Nature Art Fair vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 en zondag 17 september, gelijktijdig met de Kunstroute in Aalsmeer, georganiseerd door de Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer. Het museum is een van de vaste deelnemers. Tijdens de Nature Art Fair is werk te zien en te koop van 23 kunstenaars uit binnen- en buitenland.

Vele disciplines zijn vertegenwoordigd, waaronder fotografie, schilderkunst, textiel, kunst gemaakt van natuurlijke materialen, beelden, tekeningen en glaskunst. De kunstenaars hebben de natuur als inspiratiebron met elkaar gemeen, maar de manier waarop zij dit uitwerken is zeer gevarieerd. Ook is er een verkoopstand met aantrekkelijk geprijsde kunst- en natuurboeken en is de museumwinkel geopend. Bij de entree van het museum staat de foodtruck van Jaim & Zo voor lunch en snacks. In de koffiecorner van het museum is koffie/thee met ‘Aalsmeers turfje’ verkrijgbaar.

De Nature Art Fair is beide dagen gratis te bezoeken van 12.00 tot 17.00 uur. Het museum is gevestigd aan de Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren). Er is gratis parkeerruimte voor de deur en in de omgeving.

Gepubliceerd: 8 september 2023 om 12:37 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×