Nieuwe eigenaar zeilschool bij 'Door de Mangel'

Door omstandigheden, kon de live uitzending van afgelopen maandag niet doorgaan. Gelukkig hebben we Sebastiaan Sargis bereid gevonden komende maandag een tweede poging te wagen. Toch hoefde je ‘Door de Mangel’ afgelopen maandag niet te missen. De
uitzending met Peter Verschueren van 10 januari jl. Hij is de zoon van oud-wethouder Ad Verschueren en maakt soms even een omweg als hij naar de winkels in Kudelstaart fietst om over het plein dat naar zijn vader is vernoemd te rijden. “Het doet mij toch altijd weer even aan hem denken”, aldus de business intelligence specialist. Hij vertelde een groot liefhebber van de schaaksport en de grootmeesters Bobby Fisher en Karpov te zijn.

Volgende week schuift Sebastiaan Sargis achter de microfoon. De 26-jarige Aalsmeerder is wiskunde docent op het Amstelveen College. Er gaat een flinke wending in zijn leven plaatsvinden: hij wordt de nieuwe eigenaar van de Zeilschool Aalsmeer.
Michelle wil graag weten hoe hij zijn werk op school combineert met zijn bezigheden op de zeilschool. Het antwoord op deze vragen en meer, hoor je maandag 18 september vanaf 19.00 uur op Radio Aalsmeer.

Heb jij een vraag voor Sebastiaan? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Sebastiaan.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Sebastiaan Sargis

Gepubliceerd: 5 september 2023 om 11:25 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×