Tijd voor kunst en cultuur in 'That's Life'

Donderdag 21 september is het weer tijd voor ‘That’s Life’ van 20.00 tot 22.00 uur. Presentator Jenny Piet en technicus Dennis Wijnhout ontvangen weer leuke gasten.

Trudy Rothe heeft samen met haar man Tobias van Kunstkas Aalsmeer een prachtige oude rozenkas waar nu de kunst zijn schoonheid vult. Aankomend weekend is daar de unieke expositie van Atelier Floriande. Kunstenaars met een beperking maar met een kunstzinnig talent.

Beeldend kunstenaar Femke Kempkes is bij vele evenementen betrokken en komt vertellen over het project langs de N196, In de omgeving van de N196 staan elektriciteitskasten die zijn omgetoverd tot Kunstkasten met lokale beelden. De geschiedenis ligt eronder. Een veelzijdige vrouw met veel verhalen.

Marja de Bruijn schildert en krast vooral in haar prachtige werk, Marja heeft een atelier hier in Aalsmeer bij Art Center Aalsmeer. Een techniek wat niet zo vaak wordt gecombineerd maar een prachtig eindresultaat geeft.

Er is ook live muziek van de Aalsmeerse Mariëlle Rijkmans, muzikaal ondersteund door Adrie de Rooij. Ze is een bekende zangeres in het religieuze genre, maar die avond zingt ze uit een breed scala van muziek maar wel recht uit haar hart.

Kijk vooral donderdag 21 september van 20.00 tot 22.00 uur mee via uw TV (Caiway 12, KPN,Telfort en XS4ALL 1389). Er is veel te zien.

Foto: Kunstkast

Gepubliceerd: 19 september 2023 om 10:54 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×