Vermiste zwemmer levenloos aangetroffen

Aalsmeer – Op de Westeinderplassen in Aalsmeer is zondagmiddag 10 september een grote zoektocht geweest naar een vermiste zwemmer. De man verdween plots onder water en niet niet meer gezien. Duikers van de brandweer hebben gezocht in het water, een politiehelikopter hielp mee zoeken naar de drenkeling.

Om 18.30 uur gaf een woordvoerder van de brandweer aan de inzet te beëindigen zonder dat de man is aangetroffen. De kans de man nog levend uit het water te kunnen halen, was inmiddels opgegeven. De politie is blijven zoeken naar het lichaam van de man met o.a. een sonarboot van het Landelijk Team Onderwater Zoekingen.

Deze inspanningen van bleken niet tevergeefs, want rond 20.30 uur werd het lichaam van de zwemmer uit het water gehaald. De identiteit van de man is nog onbekend.

Foto: VLN Nieuws

Gepubliceerd: 10 september 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×